Pravila za isporuku

Roba se isporučuje samo na teritoriji Crne Gore. Period obrade narudžbine je od 1 do 3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom ili državnim praznicima, isporuka može da traje i do 5 dana. Roba se dostavlja na području cijele Crne Gore. Dostavu vrši kurirska služba Pošta Crne Gore – post express usluge, na adresu koju ste naveli prilikom narudžbine proizvoda. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurirska služba svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko kurir ne pronađe kupca na adresi navedenoj u porudžbenici, isti će Vas pozvati na telefon koji je naveden prilikom kreiranja porudžbenice i ugovoriti novi termin isporuke. Ako kupac ne uzvratiti poziv ili ga kurir ne pronađe na adresi ni nakon novog termina isporuke, pošiljka se vraća prodavcu. 

Kupac je obavezan da prilikom preuzimanja proizvoda potpiše otpremnicu, koju kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju poručenih proizvoda.

Za sve iznose veće od 45 eura isporuka je besplatna. Za manje iznose, isporuku plaća kupac, u skladu s ugovorom s kurirskom službom, to jest 2 eura + PDV.

Shopping Cart