Politika privatnosti

Da biste mogli da ostvarite pravo na kupovinu proizvoda preko naše Internet prodavnice nije neophodno da se registrujete.  Potrebno je, međutim, da ispunite osnovne podatke koji su nam neophodni da bismo bili u mogućnosti da vam isporučimo željenu robu kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše porudžbine i da vas informišemo o svim značajnim aktivnostima koje sprovodimo u cilju omogućavanja jednostavnije, sigurnije, brže i udobnije kupovine.

U ime Internet prodavnice www.ulis-jewelry.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele da se registruju ili ne, te da se upišu na mailing liste (newsletters) koje se koriste za marketinške kampanje.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu. Svi zaposleni su svjesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje Politike zaštite privatnosti.

 

Shopping Cart