O nama

Od 2003. godine Ulis d.o.o. je, na području Crne Gore, ekskluzivni partner i distributer brenda Swarovski, svjetskog lidera u proizvodnji kristalnog nakita, satova sa švajcarskim mehanizmom, modnih aksesoara, kristalnih figura…

Od 1985. Godine, kada je vizionar i osnivač kompanije, Danijel Swarovski, izumio mašinu za precizno sječenje kristala, ova porodična kompanija postala je vodeći svjetski proizvođač precizno sječenih visoko kvalitetnih kristala kojima danas snabdijeva modnu industriju i industrije nakita i dizajna. Swarovski linija aksesoara, nakita i dekorativnih artikala prodaje se u nekoliko hiljada butika širom sveta i prisutna je u svim svetskim metropolama. 

U našim prodavnicama – Delta City Podgorica i TC Nikšić možete pronaći raskošni asortiman ovog renomiranog svjetskog brenda.

Ogrlice, privjesci, naušnice, narukvice, prstenje, broševi, satovi, hemijske olovke, maske za telefone, privjesci za ključeve, dekorativne figure, predmeti za opremanje kućnog ili poslovnog enterijera – savršen su izbor poklona za svaku priliku! 

Zakoračite u magični kristalni svijet!

Shopping Cart