Garancija na proizvod

Na Swarovski proizvode izdaje se garancija koja vazi 2 godine od datuma kupovine proizvoda.

Ova garancija ne pokriva štetu na Swarovski proizvodu nastalu usled nezgode, modifikacije, pokušaja popravke, nemara nakon kupovine, habanja usled svakodnevnog korišćenja ili nepoštovanja Savjeta za održavanje koji su priloženi uz svaki Swarovski proizvod.

U slučaju prihvatanja reklamacije za oštećen proizvod, kupac ima pravo da ga zamijeni za novi identičan proizvod, ili, u slucaju nedostupnosti istog proizvoda, da ga zamijeni za proizvod iste ili više cijene.

Kada su u pitanju časovnici, u slucaju oštećenja šalju se na opravku, i njihovo servisiranje traje do najvise 2 mjeseca. Ako je opravka nemoguća, a sat nedostupan, kupac ima pravo da izabere artikal u istoj (ili većoj) vrijednosti.

Swarovski modni nakit je osjetljiv proizvod,izrađen na tradicionalan način (svaki kristal postavlja se ručno), prema kojem se morate odnositi sa posebnom pažnjom i u skladu sa sledećim savjetima za održavanje kako biste izbjegli oštećenja za koja se kompanija Swarovski ne može smatrati odgovornom:

Savjeti za održavanje

– Kada je nakit van upotrebe čuvajte ga u originalnom pakovanju ili u mekanoj torbici kako biste izbjegli ogrebotine i slična ostecenja.

– Skinite nakit prije pranja ruku,plivanja (tj. izbjegavajte kontakt nakita sa vodom) i prije nanošenja proizvoda za njegu tijela kao što su:

parfemi
lakovi za kosu
sapuni
losioni

jer mogu da oštete metal i utiču na kristale (koji mogu da izgube sjaj, ili da se odlijepe).

– Izbjegavajte kontakte nakita sa čvrstim predmetima koji mogu da dovedu do pojave ogrebotina,okrznuća i drugih oštećenja.

Garancija važi u slučaju da je oštećenje nastalo usled nekog fabričkog nedostatka proizvoda (npr.: nedovoljno nalijepljen kristal; nedostaci u rodijumskom, zlatnom ili rutenijumskom presvlaku metala…), a naravno, ne važi ukoliko se utvrdi da su oštecenja nastala zbog nepridržavanja gore navedenih savjeta za održavanje.

Shopping Cart